Πόνος στη φτέρνα αιτίες και θεραπεία

Πόνος στις φτέρνες είναι ένα κοινό πρόβλημα, που πολλές φορές πιο απογοητευτικό ένας, αλλά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας. Πόνος στις φτέρνες συνήθως θα πάει μακριά από μόνη της, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις, που σίγουρα αξίζει ο γιατρός.

Πόνος στις φτέρνες είναι ένα κοινό πρόβλημα μερικές φορές μπορεί να είναι ένα σημάδι σοβαρής ασθένειας

Αιτίες και τρόπους για τη θεραπεία του δρ. Τόμας, ο γιατρός-ορθοπεδικός χειρουργός, ο αθλητίατρος λέω. Αθλητισμός και υγεία, έχει τοποθετηθεί φτέρνα ανθρώπινο πόδι έχει 26 οστά, χτίζει μεταξύ τους οστό είναι μεγαλύτερη.

Το τακούνι είναι υποχρεωμένος να εξασφαλίσει την υποστήριξη του σωματικού βάρους, η οποία είναι ο λόγος γωνία σε κάθε βήμα σοβαρή επίδραση που τους διανέμεται. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν το περπάτημα βάρος 1.25 φορές, μετά την έναρξη 2,75 φορές το βάρος του ποδιού.

Έτσι, αυτή η περιοχή είναι πολύ ευάλωτη, και ο πόνος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά Την κατάσταση. Πόνος, ότι ένα μεγάλο μέρος των μηχανικών λόγους, αλλά για να μείνει στο παρασκήνιο, της αρθρίτιδας, των λοιμώξεων, αυτοάνοσες και νευρολογικά προβλήματα τραυματισμών, οστεοπόρωση και άλλες ασθένειες των οστών, ή μερικές ασθένειες συστήματα οργάνων.

Πόνος στις φτέρνες σε επίμονες καταγγελίες κάλτσες αναφορά μεταξύ των πιο κοινών. Το συντομότερο δυνατό, επικοινωνήστε με το γιατρό σας, εάν έχετε τα ακόλουθα εμπειρία πρήξιμο που προκαλείται από τον πόνο στην αριστερή γωνία. Μούδιασμα, πόνο και, ενδεχομένως, πυρετός, που συνοδεύεται. Ανίκανος σε κανονικό δρόμο. Αν δεν μπορείτε να το μετακινήσετε στα πόδια του. Αν δεν ξέρετε σε εγρήγορση σας θα αυξηθούν.

Για λιγότερο επείγοντα θέματα, αλλά η καλύτερη επαγγελματική βοήθεια εάν ο πόνος στη φτέρνα συνεχίζεται για περισσότερο από μία εβδομάδα, και όχι μόνο εμφανίζεται πόνο όταν στέκεστε ή περπατάτε. Δυνατότητες θεραπείας και πρόληψης φτέρνα του πόνου σε παιδιά συχνές ερωτήσεις η ανιψιά μου, η εβδομάδα έντονο πόνο στη φτέρνα καταγγελίες, δεν μπορεί να σταθεί όρθια, αφήστε το στα δάχτυλά του “αναπήδηση”.

Δεν χρειάζομαι, τόσο γρηγορότερα θεραπεύοντας, για να τα χάπια; δρ Γκρέγκορι, η απάντηση είναι ορθοπεδικός χειρουργός-травматолог στην εγχώρια θεραπεία, σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε σύνολο-στο πλάι για να αποφύγετε το τρέξιμο και στέρεο έδαφος.

Ειδικότερα, για να αποφευχθεί η γωνία της ποινικοποίησης των επιχειρήσεων. Να εκτελέσει τις ασκήσεις stretching, που είναι το πόδι στην πίσω άκρη του κτιρίου. Θέση παγωμένη κομπρέσα για την πληγείσα περιοχή, αλλά δεν είναι ακριβώς στη γωνία για 15 λεπτά.

Επιλέξετε το σωστό παπούτσια για τον αθλητισμό και την καθημερινή, είναι πολύ ψηλά και πολύ ίσια παπούτσια θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν το άθλημα μας, να ζεσταθεί πολύ να μειώσει το μήκος του πόλου δύναμης φορτίων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να είναι καλό για τα παπούτσια μπορείτε να βάλετε φέτες και αυξάνει τη φτέρνα. Είναι πολύ σημαντικό για σκληρό έδαφος, μην περπατάτε ξυπόλητοι.

κατοικίδια τρόπους για τον πόνο στην φτέρνα

Αξίζει να χάσουν βάρος, επειδή είναι λιγότερο φορτίο, τα πόδια, τους γοφούς. Πόνος στη φτέρνα θεραπεία ιατρική, πέντε από τα πιο κοινά πόνο στο πόδι, πόνο στις φτέρνες, σπιρούνια για τον αχίλλειο-ο τένοντας του πόνου, τα μαξιλάρια από τον πόνο κάλους και κάλους Натоптыш, σφυρί toe

Διαβάστε περισσότερα πέντε πιο κοινές πόνος στα πόδια ποιες πέλματα ανελκυστήρας τακούνια μπορεί να μηδενιστεί μέσω τάση της πελματιαίας περιτονίας και με αυτό τον πόνο. Πιο ήπιες περιπτώσεις, ή η πρώτη θεραπεία ως επιλογή. 1-2 βδομάδες διακοπές εκτός από το να θεωρηθεί μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τα φάρμακα και τη θεραπεία, αν δεν διευκολύνει την καταγγελία.

Παρατεταμένη περιπτώσεις – αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις – τοπικά χορηγούνται ενέσεις στεροειδών 2-3 φορές επανάληψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να μειώσετε τα συμπτώματα. Αυτή η διαδικασία έχει παρενέργειες σπάνια μπορεί να επαναληφθεί. Η συντηρητική θεραπεία μεταξύ, κυρίως, θεραπευτικό ακτίνων ακόμα μερικές φορές καλά αποτελέσματα.

Η συντηρητική θεραπεία δεν ανταποκρίνεται σοβαρές περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση είναι επίσης δυνατό. Ελάχιστη παρέμβαση στο αφαιρούμενο λουράκι στην φτέρνα οστά καταγγελία στην μείωση του υλικού μπορεί να προκαλέσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *